Dostava in plačilo

Ponudnik se zaveže, da bo blago dostavil oziroma storitev opravil v obljubljenem času.

Ob dobavi kupec prejme dodatne informacije glede pravice do odstopa ter pogojev in načina izvršitve same pravice. Navedene so vse potrebne informacije glede tega, kam se kupec lahko obrne v primeru pritožbe, in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel (dom, služba ali tretja oseba - v primeru dostave blaga tretji osebi bo ponudnik pri njej preveril verodostojnost naročila). Oseba, ki bo blago prevzela, mora pokazati ustrezen dokument (osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje) ter izdelek plačati. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem blaga.

Izdelke, ki so navedeni kot "na zalogi", bomo dostavili najkasneje v 3 delovnih dneh od prejema naročila. Za ostale izdelke je rok dobave odvisen od razpoložljivosti pri distributerjih in se je pred oddajo naročila o njem potrebno pozanimati po elektronski pošti.

Stroški dostave in plačilo

Stroške dostave blaga do vrednosti 25 € krije kupec in je z njimi seznanjen že v postopku naročila blaga. Stroški dostave veljajo za Slovenijo in do vrednosti naročila 25 € znašajo 3 €. Ob naročilu nad vrednostjo 25 € je dostava za Slovenijo brezplačna. Stroški dostave za Republiko Hrvaško so, ne glede na vrednost naročila 10,43 €.

OPOZORILO: Če je izbrano plačilo po povzetju, Pošta Slovenije zaračuna provizijo za odkupnino v znesku 1% oz. najmanj 0,96 €.
Mogoče je plačati tudi po predračunu, pri čemer je prevzem pošiljke za stranko popolnoma brezplačen.

Dostavo naročenega blaga izvaja naša pogodbena partnerja, podjetje Pošta Slovenije in Dostavna služba DPD, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar, kurir pusti obvestilo, blago pa lahko v naslednjih 15 dneh dvignete na svoji pošti, ali pa pokličete dostavljalca in se dogovorite za termin.

Navedeni pogoji dostave veljajo samo za področje Slovenije.
Poganja Trogon